Het doel is belangrijker dan de naam van de dienst.

Diensten precies omschrijven, voelt voor mij als je vragen in een hokje plaatsen. En dat kan niet altijd, zeker niet in deze dynamische wereld.
Daarom help ik graag met “out of the box” denken.
Uiteindelijk is het doel belangrijk. Wat moet er bereikt worden? Wat is daar voor nodig? Hoe zetten we dit om naar actie en “doen!”?
Vanuit daar zou ik dan graag verder willen kijken hoe ik mij daarvoor kan inzetten.

Enkele voorbeelden

Je wilt eigenlijk heel graag een nieuw product of dienst in de markt zetten, maar de dagdagelijkse zaken zitten in de weg? Ook dan help ik je graag op weg. Dan ben ik even die extra handjes die je nodig hebt om de boel op orde te zetten.


Groeit je organisatie ontzettend leuk en hard, maar de focus is even weg waar het om draait, of de organisatie beent het niet bij? Laat mij die extra benen dan zijn om weer bij te lopen.


Er moet promotie worden gedaan, een merk sterker worden neergezet, maar daar is meer dan 1 organisatie voor nodig? Ik koppel, verbind en schakel graag, Dan wil ik helpen die overkoepeling te maken, want: “Samen sta je sterk!”


De presentatie van een bedrijf is belangrijk! Of dat je website is, de rest van de huisstijl of de fysieke sfeer in de organisatie. Ook leuk om in mee te denken en vooral: Om mee aan de slag te gaan.


Maar ook in het back-office kan ik assistentie verlenen.
Denk hier bijvoorbeeld aan tijdelijke inhuur voor binnendienstfuncties, in kaart brengen en uitvoeren van processen en daar een efficiency slag in maken, contentbeheer websites in combinatie met social media. Orderbeheer, planning en wat u nog meer nodig heeft.


Wil je een evenement of activiteit op zetten, laat me je helpen.
Of het gaat om feesten, beurzen, productlancering of een activiteit met verschillende partijen zoals bijvoorbeeld een dorpsactiviteit.


Maar waarom dan Wenda Werkt! en niet een ander?
Door mijn kalme houding en helikopterview ben ik niet snel gek te krijgen en zijn maar weinig uitdagingen te gek. En ik ga er voor, ben gedreven en vol energie. Ga verbindingen niet uit de weg, maar zoek ze juist op. En ik wil heel graag zo efficiënt mogelijk werken en zie in veel zaken kansen en mogelijkheden.


Dat doen anderen toch ook?
Ja zeker, dat zal ik ook niet ontkennen. En het is dan ook belangrijk dat de opdrachten passen bij diegene aan wie je ze geeft. En dat is goed te ontdekken in een persoonlijk gesprek. Want om eerlijk te zijn? Jullie moeten mij niet alleen leuk vinden, ik de opdracht of de organisatie achter de opdracht ook. Want door een goede samenwerking kan je vooruitgang boeken en het maximale resultaat halen wat nodig is.


Dus??
Koffie?? Bel me gerust voor een afspraak: 06 41127125.
Via WhatsApp kan dit ook wanneer je dat prettiger vindt. Beide hoeft zeker niet tussen 9.00 en 17.00 uur.


Wil je toch nog iets meer weten over mijn achtergrond?
Op mijn LinkedIn pagina staat een heel technisch werkverleden. En connecten mag ook, dan kan je gelijk bekijken hoe mijn netwerk er uit ziet.
Maar onder portfolio staan ook wat voorbeelden met recommandations. Kijk gerust!